Uitbesteden en loslaten is super spannend! In het begin is het altijd even aftasten. Wat heb je aan elkaar? Wat werkt wel en wat werkt niet?

Of misschien werk je nog helemaal niet zo digitaal en moet er eerst van alles ‘ingericht’ worden?

Bovendien wil je natuurlijk dat er een klik is tussen jou en je online assistent. Want dat werkt wel net zo fijn! 🙂 Je wilt dus niet direct vast zitten aan een groot pakket!

Daarom maak ik voor iedere nieuwe samenwerking gebruik van een introductiebundel. Met de introductiebundel kun je op een voordelige manier uitproberen of een virtual assistant wat voor je is, wat je wel en niet kunt uitbesteden en of de samenwerking verloopt zoals je had verwacht.

Je start bij mij nooit een pakket zonder van te voren goede afspraken te hebben gemaakt. Er vindt dus altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek plaats waarin we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Over mij

¡Hola! Ik ben Marcella, 33 lentes jong en ik woon in Barcelona met mijn vriend en hond. Al van jongs af aan droomde ik ervan in Spanje te gaan wonen. Waarom? Toen zou ik je geantwoord hebben: “Nou, gewoon…” Tegenwoordig kan ik je vertellen dat de zon en de Spaanse ‘mañana mañana’-mentaliteit (in positieve zin ?) het leven hier heerlijk maken. Het is cliché, maar zo waar.

Ik vind mijn geluk in smalle straatjes, balkonnetjes vol met bloempotten, in februari al op een terrasje zitten, een helderblauwe lucht, een kopje koffie in een Spaans barretje, het iedere ochtend hebben van een geweldig uitzicht over de stad én nog belangrijker, de vrijheid die ik mezelf heb gegund.

Want door mijn jarenlange ervaring als backoffice medewerker, mijn master Vertalen en inmiddels een omscholing tot grafisch vormgever had ik voldoende kennis en vaardigheden opgedaan om drie jaar geleden met een goede basis als online ondernemer / virtual assistant aan de slag te kunnen gaan en daarmee het (stress)vrije leven te leiden waarvan ik altijd droomde.

Zij gingen je al voor!

Djoro Loupatty
Tante Lean

Eduard Dirkzwager
Downtown Offices

Guido Kok
Guido Kok

Introductiebundel

195 voor 5 uur

Omgerekend slechts € 39 per uur.
Eén maand geldig vanaf start eerste opdracht.
Na 5 uur betaal je het normale tarief of kies je voor één van de voordeelpakketten.

Een gratis kennismakingsgesprek inplannen