Loading...
Home2019-03-08T17:28:13+01:00

JIJ bent …

… een accountant, een coach, een fotograaf, een aannemer, een it-consultant, een … Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet, je bent in ieder geval een drukke ondernemer!

Je wilt je bezig houden met waar jij goed in bent en daarbuiten vooral genieten van je succes. Je administratie bijhouden vind je maar een vervelende bezigheid en social media is al helemaal niet jouw ding.

En dan zijn er nog die 101 dingen die je tussendoor moet regelen, nieuwe USB-sticks bestellen, een restaurant reserveren voor een afspraak met die klant en oja, ook nog uitzoeken of er niet teveel is afgeschreven voor die ene factuur.

Waar haal je de tijd vandaan?

Ik, VIRTUAL ASSISTANT, …

ontzorg jou van al die zaken die niet tot jouw core business behoren, zodat jij de juiste focus kunt behouden.

ondersteun jou in jouw dagelijkse werkzaamheden en ben de back-office van jouw onderneming.

adviseer jou over handige digitale tools.

ontwerp en schrijf catchy web – en social media content en mooie weggevers voor (potentiële) klanten.

Zij gingen je al voor!

Djoro Loupatty
Tante Lean

Guido Kok
Guido Kok

Eduard Dirkzwager
Downtown Offices

Marcella heeft mij enorm geholpen mijn werkzaamheden super efficiënt te plannen en te regelen.  Marcella is communicatief vaardig en weet op een doeltreffende manier mij te helpen zodat ik mijn werk 100% efficiënt kan doen. Ze leert enorm snel, kan goed inschatten wat van haar verwacht wordt en de samenwerking is altijd leuk! Ik kan niet wachten op het volgende project wat we samen kunnen doen!

Jeroen Bruinsma, Jeroen Bruinsma

Marcella is mijn Virtual Assistent bij TrainPals. Marcella werkt snel en zorgvuldig, denkt mee en neemt initiatief. Ze is enorm creatief en verrast mij regelmatig met tips, en ideeën die zeer bruikbaar zijn. Marcella neemt mij heel veel organisatorisch en administratief werk uit handen. Daardoor kan ik mij echt richten op de activiteiten waar ik goed in ben. De waarden die ik in haar zie zijn passie, toewijding, creativiteit, professionaliteit, geen
9-5 mentaliteit, doorzettings-
vermogen en een groot verantwoordelijkheidsbesef. Ik ben Marcella bijzonder dankbaar voor haar vriendschap, haar vertrouwen en haar morele steun op de moeilijke momenten.

Adrian van Iersel

Het is fijn samenwerken met Marcella, omdat ze een goede mix weet te vinden tussen het uitvoeren van werkzaamheden volgens de handleiding en tegelijkertijd ook aanvoelt wanneer ze zelf initiatief kan nemen om uitzonderingen op de regel op te lossen! Daarnaast doet ze wat ze zegt, tegenwoordig al heel bijzonder!

Guido Kok, Guido Kok

Marcella helpt me goed bij diverse klussen voor mijn bedrijf Deell. Het contact verloopt soepel via Skype (ik in Nederland in de regen, Marcella benijdenswaardig zomers gekleed in Vietnam / Italië). Marcella werkt snel en communiceert prettig. Ze helpt me vooral met social media en ontwerpopdrachten. Heerlijk dat ik kan gaan slapen en dat iemand op een ander halfrond mij werk uit handen neemt.

Edo Plantinga
Marcella heb ik ingehuurd toen ik met mijn handen in het haar zat. Ik had drie banen, een studie en een druk sociaal leven. Ze beheerde mijn agenda, vertaalde blogberichten en plande mijn social media in. We lagen op één lijn met wat ik in gedachte had en Marcella durfde zelf ook eigen inbreng te leveren. Ze werkte zelfstandig en snel.
Danielle Ploegmakers
Ik heb Marcella ingeschakeld als support voor een online benchmark. De taak bestond eruit om de navigatiepaden van e-commerce shops te documenteren op verschillende werkbladen. Marcella heeft me aangenaam verrast door haar enthousiasme, flexibiliteit en pro actieve manier van samenwerken. Ook al was het omwille van het uurverschil niet altijd evident elkaar online te treffen, goede afspraken zorgden voor een goede opvolging. In de toekomst doe ik graag opnieuw beroep op deze gedreven kracht om mij tijdelijk hulp te bieden.
Brecht Schoeters, Van Marcke

Mijn website voor Kledingverhuur Dolly was erg verouderd en werkte nog met HTML-codes. Daardoor was het voor mij onmogelijk zelf wijzigingen aan te brengen. Marcella heeft voor mij een nieuwe website in WordPress gemaakt en een uitgebreide handleiding geschreven met hoe ik nu zelf foto’s kan toevoegen aan de collectie!

Astrid Buitenhuis, Kledingverhuur Dolly

Stressbestendig & besluitvaardig

  Toen ik ruim 10 jaar geleden werd afgewezen voor de politieWilde jij bij de politie?! Jep, leek me wel leuk om Recherchekundig master te [...]

Social media detox

  En toen werden twee weken ineens meer dan twee maanden! Ik heb het over mijn social media detox, of beter gezegd mijn Instagram-detox. Misschien [...]

Go to Top